HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
03.11.2023
Akevitt er vårt nasjonaIbrennevin, mange av matrettene vi spiser rundt juI og nyttår, er som skapt for å føIges av et gIass akevitt, eIIer to. Her er et Iite knippe av det store utvaIget vi har å veIge meIIom.
Hellstrøms Jul
Det Norske Brenneri satser stort på akevitt, deres mest kjente er Arvesølvet. De samarbeider med Eivind Hellstrøm om Hellstrøm Juleaquavit 2023.
Årets utgave av Hellstrøm Juleaquavit er lagret på Madeira- og Oloroso-sherryfat i over tre år. Kombinasjonen av nye og gamle fat, samt stor påvirkning av Madeira-fatene gir kompleksiteten Eyvind Hellstrøm ønsker i en fullblods juleakevitt. Like god til kos som til mat. Mild, frisk duft av karve, appelsinskall, stjerneanis, vanilje, kanel, rosin og fiken. Hint av ringblomst og spansk kjørvel. Varm og vinøs. Frisk smak av karve, appelsinskall, stjerneanis, vanilje og tørket frukt. Fyldig, floral og kompleks. Lang, fruktig ettersmak. V-pris NOK 499,90.
Det Norske Brenneri
Gå til medietDet Norske Brenneri satser stort på akevitt, deres mest kjente er Arvesølvet. De samarbeider med Eivind Hellstrøm om Hellstrøm Juleaquavit 2023.
Årets utgave av Hellstrøm Juleaquavit er lagret på Madeira- og Oloroso-sherryfat i over tre år. Kombinasjonen av nye og gamle fat, samt stor påvirkning av Madeira-fatene gir kompleksiteten Eyvind Hellstrøm ønsker i en fullblods juleakevitt. Like god til kos som til mat. Mild, frisk duft av karve, appelsinskall, stjerneanis, vanilje, kanel, rosin og fiken. Hint av ringblomst og spansk kjørvel. Varm og vinøs. Frisk smak av karve, appelsinskall, stjerneanis, vanilje og tørket frukt. Fyldig, floral og kompleks. Lang, fruktig ettersmak. V-pris NOK 499,90.
Det Norske Brenneri