AddToAny

Svein Stølen om å forstå og respektere universitetets heterogenitet

Svein Stølen om å forstå og respektere universitetets heterogenitet
Ett av våre store fortrinn i rektorvalgkampen er vår samlede og mangfoldige kompetanse og erfaring, skriver rektorkandidat Svein Stølen i dette leserinnlegget.
GODT SAMSPILL: For å nå de målene vi har satt oss for UiO innen utdanning, forskningen, som arbeidsplass, og som samfunnsinstitusjon, kreves både godt samspill mellom studenter og ansatte og en orkesterledelse med godt gehør, skriver rektorkandidat Svein Stølen.

Foto: Ola Sæther

Det er mange grunner til å respektere universitetets store heterogenitet. Dette gjelder om vi diskuterer oppfølging av studenter og det gjelder om vi diskuterer personalpolitiske utfordringer. Det gjelder også i samspillet med verden utenfor universitetet.

For å nå de målene vi har satt oss for UiO innen utdanning, forskningen, som arbeidsplass, og som samfunnsinstitusjon, kreves både godt samspill mellom studenter og ansatte og en orkesterledelse med godt gehør. Vi har derfor satt sammen et team som har erfaring fra mange typer samarbeid, som er vant til å løse oppgaver i fellesskap, og som kan få ting gjort.

Ett av våre store fortrinn i rektorvalgkampen er vår samlede og mangfoldige kompetanse og erfaring. Vi

Les mer

Flere saker fra Uniforum

UiO-rektor Svein Stølen og leiarar frå seks andre europeiske universitet har skrive under på at dei skal samarbeida om framtidas utdanningstilbod.
Uniforum 11.12.2019
Dei som har tatt heile utdanninga i utlandet, gjer det noko betre på arbeidsmarknaden enn dei som ikkje har vore på utvekslingsopphald. Men rådet frå leiaren av Grimstad-utvalet er at langt fleire må ta medisinutdanning i Noreg.
Uniforum 11.12.2019
De fem tildelingene går til medisin, SV-fakultetet, HF, teologi og Mat.nat.-fakultetet. Det er det beste resultatet UiO noen gang har fått i ERC Consolidator Grants. Carl Henrik Knutsen (bildet) er en av de fem fra UiO som har fått tildelingene.
Uniforum 10.12.2019
Ni milliarder kroner har så langt funnet veien fra Brussel til Norge i Horisont 2020-perioden, melder Forskningsrådet.
Uniforum 10.12.2019
De som vil forbedre mattekarakteren sin fra videregående skal få tilbud om et landsdekkende nettkurs. Universitetet i Sørøst-Norge får 5 mill. kroner for å lage det.
Uniforum 09.12.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt