Kjøttbransjen
07.02.2019
Prøver du å få forbrukerne til å fortsette å spise storfekjøtt? Da må du ikke glemme å fortelle dem at det er sunt.
Helsefordelene er en av de viktigste egenskapene til storfekjøtt, men samtidig en av de mest underkommuniserte.
Det er Supermarket News som oppsummerer virkeligheten på den måten. Det amerikanske dagligvare-fagbladet har finlest den siste «Power of Meat»-rapporten. I den går markeds- og ernæringsforskere og -strateger fra flere institutter og organisasjoner gjennom handlevaner og forbrukerholdninger.
LÆRING OM NÆRING
Konklusjonen er at folk er opptatt av helse. Hvis butikkene og kjøttbransjen klarer å lære dem mer om kjøtt, så kjøper de mer og varierer kjøttmåltidene bedre. Og prisen og utseendet - altså den opplevde kvaliteten - avgjør hva de velger å legge i handlevognen.
Samtidig er de opptatt av at det må være sunt. Forbrukere med mer helseintere
Gå til medietDet er Supermarket News som oppsummerer virkeligheten på den måten. Det amerikanske dagligvare-fagbladet har finlest den siste «Power of Meat»-rapporten. I den går markeds- og ernæringsforskere og -strateger fra flere institutter og organisasjoner gjennom handlevaner og forbrukerholdninger.
LÆRING OM NÆRING
Konklusjonen er at folk er opptatt av helse. Hvis butikkene og kjøttbransjen klarer å lære dem mer om kjøtt, så kjøper de mer og varierer kjøttmåltidene bedre. Og prisen og utseendet - altså den opplevde kvaliteten - avgjør hva de velger å legge i handlevognen.
Samtidig er de opptatt av at det må være sunt. Forbrukere med mer helseintere