AddToAny

SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER: BUNDEFJORDEN SEILFORENING: Ønsket er å kunne ha fokus på seiling

SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER: BUNDEFJORDEN SEILFORENING: Ønsket er å kunne ha fokus på seiling
Rekruttering både av tur- og regattaseilere, det er hva Bundefjorden Seilforening ønsker for 2017. Og endelig å få ro rundt anlegget på Myren.
Helt siden 2008 har Bundefjorden Seilforeninger vært i prosess med Oslo kommune og naboer om tilholdsstedet sitt på Myren på Malmøya. Myren er et friluftsområde hvor seilforeningen har lov til å være, men striden har først og fremst stått rundt boder og stativ til å oppbevare joller, seil og utstyr i på området.

Det har vært en årelang runddans med gamle, litt uklare avtaler, naboer som har klaget, ulike instanser i kommunen, bestemmelser, søknader og tillatelser. Nå er det meste på plass og til høsten håper foreningen å kunne sette opp de planlagte bodene og stativene i utkanten av friområdet Myren.

- Vi har fått tilsagn om 543 000 kroner av tippemidler og imponerende nok har medlemmer i foreningen forpliktet seg til minst 1300 dugnadstimer, sier tidligere leder i foreningen, Erik Kristiansen, som har frontet denne saken på vegne av seilerne i Bundefjorden.

- Det har vært en lang og tung prosess, sier han.

- Nå håper vi virkelig at vi skal få ro rundt denne s

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

For 15 år siden tittet danske Henrik Hansen på en brukt Granada 27, en båt populær i Danmark og i Norge. Den gangen måtte ut med ca 100 000 danske kroner for en slik båt.
SEILmagasinet 28.09.2023
Idag har det vært lette vinder over Sardiniakysten og resultatene fra Gullpokalen er snudd opp ned. Best gikk det for Kristian Nergaard, Johan Barne og Trond Solli-Sæther som med to 2.
SEILmagasinet 27.09.2023
Det er 22 båter nominert til Årets båt i Europa, og ti av dem er samlet i La Rochelle, Frankrike. Her blir det en interessant samling av nyheter, båter du kan lese mer om i tiden fremover.
SEILmagasinet 27.09.2023
Den populære Waka Waka-sommerleiren på Steilene over seks uker har også hatt stor aktivitet.
SEILmagasinet 27.09.2023
Eivind Melleby og mannskapet Joshua Rivkin (USA) er bortskjemt med topplasseringen i VM for Starbåter. I de siste verdensmesterskapene har duoen gull, sølv og bronsemedaljer fra henholdsvis 2017, 2018 og 2019.
SEILmagasinet 26.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt