AddToAny

Scandic med vegansk mat på frokostmenyen

Scandic med vegansk mat på frokostmenyen
Scandic utvider satsingen på veganske og grønne alternativer på sine frokostbufféer. Dette markeres i dag på «den nasjonale frokostdagen» på Scandic-hoteller over hele landet.
I dag står grønt i fokus på Scandic-hotellene.

- Scandic skal være best i Norge på frokost. Derfor jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre frokosttilbudet. Vi merker at etterspørselen etter sunne og grønne alternativer øker, samtidig som flere ønsker å spise vegansk. Derfor utvider vi nå vårt tilbud av veganske alternativer på alle Scandics hoteller rundt om i landet. Samtidig har vi de gode klassikerne som egg og bacon, samt noe søtt til kaffen, sier Helene Skjenneberg, direktør for mat og drikke i Scandic.

Et bærekraftig frokosttilbud

Scandic har de siste årene utviklet mat- og drikketilbudet, og har introdusert små og store tiltak for å bli mer bærekraftig. Scandic har blant annet reddet over 100 000 porsjoner overskuddsmat gjennom restemat-appen Too Good To Go. Samtidig forsynes frokostbufféene på S

Les mer

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Teknologiselskapet Millum har sammen med sitt datterselskap Matinfo satt seg høye mål for å bidra i kampen mot klimaendringene.
Kjøkkenskriveren 06.01.2020
Usikkert tas det i deigen som ligger på bordet, men det skal ikke mange minuttene til før flittige hender kyndig håndterer sandkakedeigen ned i små former.
Kjøkkenskriveren 20.12.2019
INGREDIENSER: 4 pærer 200 g friske bjørnebær 2 ss sukker SERVERING: 250 g gresk yoghurt MANDELTOPPING: ½ dl brunt sukker 50 g mandler 25 g smeltet smør FRAMGANGSMÅTE:
Kjøkkenskriveren 10.12.2019
Kjøkkenskriveren 10.12.2019
Kjøkkenskriveren 10.12.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt