HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
10.02.2023
TiIbudet av flaskevann har utvikIet seg enormt i de senere år, også i restaurantmarkedet. Det er ikke mange år siden gjestene kun hadde vaIget meIIom én variant med kuIIsyre, eIIer isvann fra springen. I dag har enkeIte en Iang Iiste forskjeIIige vannvarianter, med og uten kuIIsyre og med forskjeIIige smakstiIsetninger.
For noen år siden ble den belgisk-marokkanske dataingeniøren Mohamed Sambou begeistret over vannkvaliteten i Snåsa og tenkte at dette hadde et kommersielt potensial, men først måtte de finne den perfekte vannkilden.
- Det tok oss tre år bare å finne den perfekte vannkilden. Siden fulgte noen måneder med tester. Vi så etter en kilde hvor vannet har lavt innhold av mineraler, holder nøytral pH-verdi, og ikke minst: smaker godt. Samtidig måtte den ha nok vann til å møte markedets ett rspørsel. I tillegg til alt dette måtte ikke kilden ligge for langt unna og produksjonen ikke føre til store inngrep i naturen. Vannet måtte testes etter strenge krav, smaken være riktig, balansert. Til slutt, etter nitid leting og utallige prøveboringer, fan
Gå til mediet- Det tok oss tre år bare å finne den perfekte vannkilden. Siden fulgte noen måneder med tester. Vi så etter en kilde hvor vannet har lavt innhold av mineraler, holder nøytral pH-verdi, og ikke minst: smaker godt. Samtidig måtte den ha nok vann til å møte markedets ett rspørsel. I tillegg til alt dette måtte ikke kilden ligge for langt unna og produksjonen ikke føre til store inngrep i naturen. Vannet måtte testes etter strenge krav, smaken være riktig, balansert. Til slutt, etter nitid leting og utallige prøveboringer, fan