Kjøttbransjen
13.12.2018
Tradisjonell kjøttmat - koteletter og kjøttdeig - er middagsvinnerne. Men Coop Prix Lensvik sørger også for å grille kylling for å friste bygningsarbeiderne til lunsj.
- Det er mye bygging rundt her nå, forteller Susanne Nilsen. Hun er assisterende butikksjef på Coop Prix Lensvik og har ansvaret for kjøttdiskene.
BYGGEAKTIVITET
I en Prix-butikk gir mye av innholdet seg selv. Men i Lensvik gjør butikken litt ekstra for å lokke kunder med fysisk arbeid og solid appetitt. Bygge- og anleggsaktiviteten er stor i en Agdenes kommune på vei til å bli fjernet fra det norske kommunekartet. Både før og etter sammenslåingen til den nye storkommunen Orklan
Gå til medietBYGGEAKTIVITET
I en Prix-butikk gir mye av innholdet seg selv. Men i Lensvik gjør butikken litt ekstra for å lokke kunder med fysisk arbeid og solid appetitt. Bygge- og anleggsaktiviteten er stor i en Agdenes kommune på vei til å bli fjernet fra det norske kommunekartet. Både før og etter sammenslåingen til den nye storkommunen Orklan


































































































