AddToAny

Produkter med like deler kjøtt og grønnsaker i skuddet

Produkter med like deler kjøtt og grønnsaker i skuddet
PARIS Da bedriften Jæder i Rogaland lanserte kjøttboller med innslag av grønnsaker for noen år siden, var det et svært innovativt grep. På årets SIAL-messe i Paris, var nettopp kjøttprodukter i kombinasjon med grønnsaker, ett av de mest framtredende og iøynefallende produktgruppene i innovasjon-sammenheng.
Kjøtt størst og mest populært
PARIS Bedrifter tilknyttet kjøttbransjen verden over (også fjørfe) la beslag på godt og vel en femtedel av det totale messearealet denne gang. Det sier det aller meste om kjøttets sterke stilling i internasjonal matmesse-sammenheng.
Så mange som 45 000 besøkende var innom kjøtthallen (hall 6) i løpet av årets SIAL-messe. Det er en økning på 15 prosent i forhold til 2016-utgaven av denne messen. Økningen reflekterer først og fremst den globalisering vi har sett på kjøttsektoren de siste årene. Tradisjonelt har de store råvareeksportørene i Sør-A
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Produsenter må nå ha kontroll på både tilsetningene og restmengden i ferdige produkter, også fra naturlige kilder i råvarer og prosesser.
Kjøttbransjen 06.10.2025
Frank Orheim og Jan-Arne Fjørstad har vært gjennom store endringer i kjøttindustrien.
Kjøttbransjen 06.10.2025
Gaselle-bedriften Hafjell Slakteri satser på verdens dyreste kjøtt.
Kjøttbransjen 06.10.2025
Kampen om dyrene preger hele sesongen. Alle slakteriene vil skaffe seg nok lam.
Kjøttbransjen 06.10.2025
Hvordan kan Norge styrke matsikkerheten i en stadig mer urolig verden?
Kjøttbransjen 06.10.2025

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt