Kjøttbransjen
25.01.2018
BERLIN - Å være en del av Grüne Woche-delegasjonen her i Berlin, er en anerkjennelse av at vi i privat kjøttbransje er viktige aktører med tanke på å fremme norsk mat og matkultur.
Det sier Ståle Gausen, styreleder i KLF og direktør i Grilstad. Sammen med Anni Byskov fra Annis Pølsemakeri var han sentral i næringsdelegasjonen til statsråd Jon Georg Dale på Grüne Woche.
POSITIV OPPLEVELSE
- Jeg er selvsagt fornøyd med at departementet har funnet plass til KLF og flere av våre medlemsbedrifter i delegasjonen, sier Ståle Gausen.
- Hvordan opplevde du å represen
Gå til medietPOSITIV OPPLEVELSE
- Jeg er selvsagt fornøyd med at departementet har funnet plass til KLF og flere av våre medlemsbedrifter i delegasjonen, sier Ståle Gausen.
- Hvordan opplevde du å represen