Kjøkkenskriveren
02.09.2024
I vår sendte Kost- og ernæringsforbundet ut en spørreundersøkelse om faglig tilbud, kommunikasjon og jobbtrivsel til sine medlemmer. Til tross for lav respons, gir tilbakemeldingene likevel en verdifull innsikt når forbundet skal utvikle sine medlemstilbud.
Bare 13 prosent av medlemmene responderte på undesøkelsen. Av de 249 medlemmene som tok seg tid til å svare, var 8 av 10 kvinner, 9 av 10 var yrkesaktive og halvparten jobber på sentralkjøkken. Over halvparten var i aldersgrupen 50-65 år, og 2 av 3 respondenter har fag- eller yrkesskole. 7 av 10 har vært i sin nåværende stilling i mer enn 7 år. De fleste er enten ernæringskokk (33 prosent) eller kjøkkensjef (29 prosent).
FAGSTOFF ER GODT STOFF
På spørsmål om hva slags temaer medlemmene er opptatt av å lese om i Kjøkkenskriveren, kom ernæring på topp. 89 prosent svarte det i undersøkelsen. Deretter
Gå til medietFAGSTOFF ER GODT STOFF
På spørsmål om hva slags temaer medlemmene er opptatt av å lese om i Kjøkkenskriveren, kom ernæring på topp. 89 prosent svarte det i undersøkelsen. Deretter