SKOG
12.03.2024
Maten smakar som oftast betre når me er ute. Derfor treng det ikkje å vera vanskeleg å laga god mat ute på tur. Mange har med seg grillpølser i sekken, men i staden for lomper eller pølsebrød, kan de ha med pinnebrøddeig og laga det som nokre gonger vert kalla pølse i slåbrok. Det vert også kalla pølse i pinnebrød.
Oppskrifta er til omtrent 4 porsjonar.
DETTE TRENG DU: Ingrediensar:
4 dl kveitemjøl 0,5 dl sukker 0,5 ts salt 2 ts bakepulver 1,5 dl vann eller melk Pølser ------ Pinne til å steika pølsene og pinnebrødet på Boks eller pose
Gå til medietDETTE TRENG DU: Ingrediensar:
4 dl kveitemjøl 0,5 dl sukker 0,5 ts salt 2 ts bakepulver 1,5 dl vann eller melk Pølser ------ Pinne til å steika pølsene og pinnebrødet på Boks eller pose