Kjøttbransjen
14.12.2017

RÅHOLT Ferskvaredisken skal vinne, midt i «tilbudsland». Norges beste Spar-butikk håper at flere innflyttere skal gjøre det mulig å tilby mer spennende og ferskt.
Kunden må gå videre med uforrettet sak. Det er onsdag, og entrecôte til helgemiddagene kommer ikke i disken før torsdag. Ferskvaresjef Helene Westvang smiler oppgitt. - Vi ligger midt i tilbudsland, konstaterer hun.
Det betyr at det er begrenset hva hun kan dele opp og legge i den betjente disken. Selv savner hun det å stå og skjære. Hun hadde læretiden på Maxi på Skårer og kom til Råholt fra Meny på Jessheim. Større butikker med romsligere disker.
VIL HA VARMT
Men foreløpig vil ikke kundene ha nok til at det lar seg gjøre. Skivet pålegg i løs vekt, for eksempel, var det bare å gi seg med. Kundene plukket heller ferdigpakket som kostet en femmer mindre. Med Rema, Kiwi og e
Gå til medietDet betyr at det er begrenset hva hun kan dele opp og legge i den betjente disken. Selv savner hun det å stå og skjære. Hun hadde læretiden på Maxi på Skårer og kom til Råholt fra Meny på Jessheim. Større butikker med romsligere disker.
VIL HA VARMT
Men foreløpig vil ikke kundene ha nok til at det lar seg gjøre. Skivet pålegg i løs vekt, for eksempel, var det bare å gi seg med. Kundene plukket heller ferdigpakket som kostet en femmer mindre. Med Rema, Kiwi og e