Kjøttbransjen
07.02.2019
Trenden synes klar, i hvert fall om en skal legge til grunn det som blir presentert i ulike sosiale plattformer og kommunisert i landets «urbane» medier.
Kjøttforbruket går nedover på bekostning av et mer vegansk kosthold. Fortsetter det slik, vil det knapt være kjøttspisere i Norge om 20 år. Men er dette et riktig bilde av dagens situasjon? Og har kjøttbransjens aktører grunn til å frykte framtiden?
Jeg velger å svare et betinget nei på begge disse to spørsmålene. Ikke primært fordi jeg representerer bransjens fagblad, derimot på basis av innspill i debatten vi har opplevd de siste uker og måneder. Men det er neppe tvil: flere og flere forbrukere velger et kjøttfritt kosthold, men noen «folkeaksjon» mot kjøtt
Gå til medietJeg velger å svare et betinget nei på begge disse to spørsmålene. Ikke primært fordi jeg representerer bransjens fagblad, derimot på basis av innspill i debatten vi har opplevd de siste uker og måneder. Men det er neppe tvil: flere og flere forbrukere velger et kjøttfritt kosthold, men noen «folkeaksjon» mot kjøtt