AddToAny

Modum-tillitsvalgte støtter fusjonen

15. september ble det kjent at SpareBank 1 Modum fusjonerer med den nyetablerte SpareBank 1 Sørøst-Norge. De tillitsvalgte i Modum støtter fusjonen og mener dette er en riktig vei å gå.
Vi håper og tror at fusjonen vil komme både de ansatte, kundene og lokalsamfunnet til gode, sier hovedtillitsvalgt Anne Leversby, tillitsvalgt Hans-Thore Grøterud og tillitsvalgt Wibecke Moen Røe.

Modum-tillitsvalgte støtter fusjonen

15. september ble det kjent at SpareBank 1 Modum fusjonerer med den nyetablerte SpareBank 1 Sørøst-Norge. De tillitsvalgte i Modum støtter fusjonen og mener dette er en riktig vei å gå.

Svein Åge Eriksen

Senest oppdatert sep 15, 2021

VIKERSUND: På kort varsel ble de 100 ansatte i SpareBank 1 Modum innkalt til et allmøte på Teams kl. 0800 i dag. Da kunne administrerende banksjef Egil Meland slippe nyheten om at det var undertegnet en intensjonsavtale om fusjon med SpareBank 1 Sørøst-Norge. De tillitsvalgte ble orientert dagen før. I ett år har bankens styre, ledelse og hovedtillitsvalgt jobbet for å få til en intensjonsavtale. Nå vil det gå raskt framover. Fusjonen skal etter planen gjennomføres 1. april 2022. Den nye banken vil få ca. 660 ansatte.

SKREKKBLANDET FRYD

- Det var med skrekkblandet fryd vi mottok nyheten om fusjonen, forteller de to tillitsvalgte Hans-Thore Grøterud og Wibecke Moen Røe. Hovedtillitsvalgt Anne Leversby er de ansattes representant i styret og hadde kjent til fusjonsplanene ett års tid. Hun synes det derfor var ekstra godt at fusjonsplanene endelig ble offentliggjort.

De aller fleste ansatte var positive til fusjonsplanene, men noen følte naturlig nok en usikkerhet for hva framtida vil bringe. Det er en rivende utvikling der endringene skjer stadig raskere og raskere.

- Vår viktigste oppgave som tillitsvalgte framover blir å berolige våre kolleger og forklare litt mer hva som ligger i intensjonsavtalen som nå er inngått. Vi er forskjellige som mennesker og reagerer ulikt. Derfor vil vi informere og forklare hvorfor vi tillitsvalgte støtt

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

I neste års statsbudsjett foreslår den avgåtte regjeringen å kutte kostnadene til Innovasjon Norge med 150 millioner. Et budsjettkutt i den størrelsesorden vil ikke kunne gjennomføres uten at en betydelig nedbemanning.
Finansfokus 27.10.2021
Nedbemanningen i banksektoren har bremset opp. For første gang forventer nå flertallet av bankene et stabilt antall ansatte det kommende året.
Finansfokus 26.10.2021
Borgarting lagmannsrett har forkastet anken fra et medlem i Finansforbundet som fikk avslag på søknad om AFP. Nå vurderer forbundet å anke dommen til Høyesterett.
Finansfokus 25.10.2021
Unge boligkjøpere med ressurssterke foreldre i ryggen kommer seg fortere inn og er med på å presse prisene oppover, som i sin tur gjør det enda vanskeligere for de som ikke er like heldig, sier Kristine Langfjell.
Finansfokus 22.10.2021
De ansatte i Handelsbanken reagerer med stor uro og sjokk på beslutningen om å legge ned virksomheten i Danmark og Finland. - Det er et sjokk, kort og godt.
Finansfokus 21.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt