AddToAny

Min normalarbeidsdag Min arbeidsdag: - Kan gjerne holde på til to om natten Arbeidsdagen for advokat Stian Osa i Frende slutter nødvendigvis ikke kl. 16. Om det er noe viktig på jobben, så kan han gjerne holde på til både ett og to om natten. Men i hve...

Min normalarbeidsdag Min arbeidsdag: - Kan gjerne holde på til to om natten Arbeidsdagen for advokat Stian Osa i Frende slutter nødvendigvis ikke kl. 16. Om det er noe viktig på jobben, så kan han gjerne holde på til både ett og
to om natten. Men i hve...
Min arbeidsdag: - Kan gjerne holde på til to om natten Arbeidsdagen for advokat Stian Osa i Frende slutter nødvendigvis ikke kl. 16. Om det er noe viktig på jobben, så kan han gjerne holde på til både ett og to om natten.
Men i hverdagen forsøker han å være i seng før 00:30.

Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Stian Osa, advokat i Frende Forsikring, 40 år.

Kaffe eller te?

Kaffe.

Hva har du på nattbordet?

Mobiltelefonen og noen bøker det ser ut til at jeg aldri blir ferdig med. Trangen til å lese nyheter, sjekke sosiale medier og e-post trumfer altfor ofte en god bok. Bør trolig gjøre noe med det ser jeg.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

Med en gang jeg våkner. Mest sannsynlig en yrkesskade jeg har pådratt meg over tid.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Som for de fleste i vår bransje så er den preget av hjemmekontor og digital samhandling på Teams. Men jeg har tidvis vært på kontoret det siste året, så da har jeg har fått både faglig og sosialt påfyll fra hyggelige medarbeidere i Frende. Når jeg er på kontoret, hender det at jeg sender en tanke til min kjære kone (som jobber for KLP), som nylig «feiret» ett år på hjemmekontor. Det må være krevende å ikke ha noen idé om når man får anledning til å møtes på kontoret igjen.

Men hjemmekontor har også sine svært positive sider. Med tre små barn, har hjemmekontor medført et langt roligere tempo på morgenen og på ettermiddag. Pendling til og fra jobb er en vesentlig tidstyv hjemme hos oss. Det er dessuten hyggelig at vi mye oftere enn før kan samles til middag og reflektere over dagen som har gått. Jeg regner med at fremtidens arbeidsplass blir mer hjemmekontor enn før pandemien, noe jeg tror småbarnsfamilier med flere vil sette pris på. Jeg tror også at det gir en positiv effekt for arbeidsgivere. Samtidig er det viktig for kulturbygging og fellesskapsfølelsen i en bedrift at alle er innom kontoret jevnlig.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt

Fremfor enkelthendelser vil jeg trekke frem de større prosjektene jeg har deltatt i de senere årene. Prosjekter med høyt tempo og utfordrende arbeidsoppgaver gjøre det ekstra motiverende å gå på jobb.

Hva er det morsomste du gjør på jobb?

Det morsomste er nok de ufiltrerte sa

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Min arbeidsdag: - Jeg gikk fem på Per Joar Molden ble lurt trill rundt av sine kolleger da han som vikar måtte arkivere bankbokskvitteringer. Dette hadde aldri vært gjort før eller siden.
Finansfokus 14.05.2021
UTEN INDIA: Divisjonsdirektør Øyvind Trangerud opplyser at DNB har rutiner som sikrer at banken kan driftes uten indisk medvirkning. FOTO: DNB.
Finansfokus 12.05.2021
Innleide tetter krevende hull Bemanningsbransjen står for en betydelig andel av sysselsettingen i finansnæringen.
Finansfokus 11.05.2021
Robotene blir autorisert som rådgivere Finansrådgiverne i bankene har i mange år trengt autorisasjon. Nå skal også deres nye «kolleger» robotrådgiverne autoriseres. Det ønsker de ansatte i Sparebanken Sør velkommen.
Finansfokus 10.05.2021
Min arbeidsdag: Jobbet som frivillig på dyrereservat i Afrika
Finansfokus 07.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt