AddToAny

Min arbeidsdag: Nye krav gir nye jobber

- Den største utfordringen for finansbransjen akkurat nå er alle regulatoriske krav som er kommet.
Det positive sett fra et fagforeningsperspektiv er jo at nye krav gir mange nye jobber spesielt innen AML og GDPR, sier konserntillitsvalgt Sigmund Hollerud i DNB.

Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Sigmund Hollerud/ Konserntillitsvalgt/ DNB/ 33 år.

Kaffe eller te?

Kaffe.

Hva har du på nattbordet?

Ingenting.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

Prøver å vente til jeg har levert i barnehagen, men nå på hjemmekontor blir fort til at jeg tenker på jobb allerede ved frokostbordet.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Fra mye reising og tid borte til å nesten bare jobbe hjemmefra har vært en stor forandring.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt

Her er det mye jeg kan trekke frem, men i år er det jo landsmøte. Så da må jeg nesten si å delta på landsmøte for første gang og tale til alle delegater (og dirigenter) husker jeg spesielt godt. Jeg oppfordrer alle som har mulighet til å engasjere seg, enten ved å delta selv eller komme med forslag til forbedringer. Det e

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

- Å tilpasse oss kundenes behov og ønsker kan være krevende, ikke minst for lokale sparebanker, sier hovedtillitsvalgt Jan Flaskerud i Skue Sparebank.
Finansfokus 28.01.2022
I en pågående anbudskonkurranse for banktjenester på norske flyplasser, kutter Avinor fra to til en bankfilial på Gardermoen. Begrunnelsen er utviklingen i markedet.
Finansfokus 27.01.2022
Da britiske finansforetak nærmet seg sine egne likestillingsmål, mistet de fremdriften. Det er viktig med stadig mer ambisiøse mål, konkluderer en rapport.
Finansfokus 26.01.2022
Det er bred enighet om at medeierskap er en god modell både for arbeidstakere og arbeidsgivere, men beslutningen om å fjerne skatterabatten som ansatte fikk ved kjøp av aksjer i egen bedrift har skapte harme.
Finansfokus 25.01.2022
Finanstilsynet har ikke målt hvor forberedt bank og forsikring er til å innfri taksonomikravene som ventes før sommeren. DNB erklærer seg på sin side godt rustet til å imøtekomme krav knyttet til taksonomi og bærekraftrapportering.
Finansfokus 24.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt