AddToAny

Min arbeidsdag: - Gjør grundige analyser

-Det er viktig at man tar seg tid til å gjøre grundige analyser. Ikke minst er det viktig å evaluere etter at beslutningen blir tatt og endringene har blitt iverksatt og fungert en stund, sier organisasjonssekretær Lars G. T. Andresen i Nordea.
Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Lars G. T. Andresen, 47 år, organisasjonssekretær for Tillitsutvalget og resten av de nærmere 100 tillitsvalgte og kontaktvalgte i Finansforbundet i Nordea.

Kaffe eller te?

Avhengig av kaffe på morgenen, men kan godt kose meg med en god kopp te en mørk høst- og vinterkveld.

Hva har du på nattbordet?

iPad og telefonen som vekkerklokke.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

På toget til Oslo, men de dagene jeg sitter hjemme hender det jeg sjekker e-post og kalender på telefonen idet jeg våkner for å se om jeg har tid til aviser og en god kopp kaffe på senga før frokost og datamaskinen startes opp.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Mine oppgaver kan i prinsippet løses bare jeg har datamaskinen min og nettilgang, men de dagene jeg er i «remote» savner jeg den uformelle praten, problemløsningen og kunnskapsdeling på kontoret.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt

Jeg kommer ikke på en bestemt situasjon eller dag, men jeg er veldig opptatt av at vi skal ha det gøy på jobben, hver dag, og at vi spiller hverandre gode. Humor, involvering og kunnskapsdeling er tre viktige stikkord for en god dag på jobb.

Hva er det morsomste du gjør på jobb?

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Det er bred enighet om at medeierskap er en god modell både for arbeidstakere og arbeidsgivere, men beslutningen om å fjerne skatterabatten som ansatte fikk ved kjøp av aksjer i egen bedrift har skapte harme.
Finansfokus 25.01.2022
Finanstilsynet har ikke målt hvor forberedt bank og forsikring er til å innfri taksonomikravene som ventes før sommeren. DNB erklærer seg på sin side godt rustet til å imøtekomme krav knyttet til taksonomi og bærekraftrapportering.
Finansfokus 24.01.2022
- Enkle gjøremål blir vanskelige når ikke digitale kunder møter den digitale verden. Under pandemien har nok disse hatt det ekstra tøft, da man møter stengte dører og ikke kan få ordnet opp selv, sier Tonje Grosberg Stø i Gjensidige.
Finansfokus 21.01.2022
En ny ordning for kjøp av aksjer i egen bedrift bør være generell, slik at alle ansatte bør ha anledning til å kjøpe aksjer med skatterabatt i egen bedrift. Det er en av konklusjonene i en ny rapport fra KPMG.
Finansfokus 20.01.2022
Finanstilsynet følger nøye med når nye grensekryssende betalingstjenester introduseres. Nylig lanserte appbanken Revolut Apple Pay mot tenåringsmarkedet.
Finansfokus 19.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt