Hus & Bolig
09.11.2020
Det glitrer i de fargerike fiskene, middelhavsplantene har vokst seg grønne og frodige og i kjøkkenkroken står pizzaovnen klar til å sørge for flere smakfulle måltider. Du kan nesten ikke se deg mett på vinterhagen til Elin og Arne Kristian Mellum.
Aurskog-paret har savnet sydenvarmen her hjemme. En hage under tak har derfor vært et ønske lenge, og for tre år siden startet de med å søke om å la drømmen gå i oppfyllelse. Tegningen var på i underkant av 100 kvadratmeter, for det var mye de ville ha plass til i vinterhagen, og ikke minst dammen var et viktig element. Litt arbeid står fortsatt igjen, men paret er i mål med det meste.
Elin serverer kaffe i solgule kopper i den romslige kjøkkenkroken. Her er bakebenk, pizzaovn og en gammeldags vedkomfyr. Det svarte sjarmtrollet er blitt brukt både til å varme tevann og lage pizzasaus.
- Vi liker å lage mat, og det er fint at det er kort vei fra arbeidsbenken til bordet der gjestene sitter. Da kan vi prate, skåle og holde kontakten, sier Elin Mellum.
I motsatt hjørne av vinterhagen er det en sofagruppe du kan synke ned i hvis smijernsstolene skulle bli litt harde utpå kvelden.
I den romslige vinterhagen kan du kjenne varmen fra Middelhavet, et eksotisk pust fra Japan og se rådyr og elg som rusler ute på jordet i Aurskog. Vi kommer tilbake med både beskrivelser og råd, men la oss ta det hele fra starten.
Gå til medietElin serverer kaffe i solgule kopper i den romslige kjøkkenkroken. Her er bakebenk, pizzaovn og en gammeldags vedkomfyr. Det svarte sjarmtrollet er blitt brukt både til å varme tevann og lage pizzasaus.
- Vi liker å lage mat, og det er fint at det er kort vei fra arbeidsbenken til bordet der gjestene sitter. Da kan vi prate, skåle og holde kontakten, sier Elin Mellum.
I motsatt hjørne av vinterhagen er det en sofagruppe du kan synke ned i hvis smijernsstolene skulle bli litt harde utpå kvelden.
I den romslige vinterhagen kan du kjenne varmen fra Middelhavet, et eksotisk pust fra Japan og se rådyr og elg som rusler ute på jordet i Aurskog. Vi kommer tilbake med både beskrivelser og råd, men la oss ta det hele fra starten.