AddToAny

Med vinnerspill på CVen

Studentene ville nettverke, og Norsk Pensjon ønsket å få nye idéer. Det ga god match.
- Jeg synes innovasjon og entreprenørskap er spennende, og det er gøy å utfordre seg selv. Du lærer veldig mye av å dra på sånne seminar, i tillegg til at det er en god mulighet til nettverking, noe som er veldig viktig innenfor et slikt felt. Du blir synlig, sier masterstudent Sara Laassiri Nielsen fra vinnerlaget, om hvorfor hun meldte seg på.

Norsk Pensjon arrangerte i samarbeid med BI i høst innovasjonsseminar for studenter. Målet med seminaret var å få nye ideer til hvordan øke interessen og kunnskapen om pensjonsfeltet.

Det er mye misforståelser rundt pensjonssparing, og det er kanskje ikke så intuitivt som man skulle ønsket.

Sara Laassiri Nielsen

Studenter fra 12 universet og høgskoler var invitert til å konkurrere i et slags hackaton for å skape det beste konseptet for å få mer blest om pensjonssparing. Vinnerne ble et lag fra Høgskolen på Vestlandet.

FINT PÅ CV-EN

Målet var aldri å vinne. Det var viktigere for henne og det tverrfaglige laget å få nye kontakter, samt øke kunnskapen både når det kom til pensjon og innovasjon.

Nielsen som også er engasjert i studentorganisasjonen Start Bergen, hentet inspirasjon fra seminaret da hun nylig var med å arrangere casekonkurransen Bergen Brainstorm.

- Det å delta på innovasjonseminar gjør seg også fint på CVen. Og det at vi vant er jo enda bedre. Det var også nyttig med bedriftsbesøk, og vi er jo selv i målgruppen når det kommer til å øke kompetansen på pensjonssparing.

Laget hennes vant konkurransen, etter at de hadde gjennomført en markedsundersøkelse for å kartlegge unges kunnskapsnivå om pens

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Tryg kutter opptil 270 stillinger når selskapets to bedriftsavdelinger skal slås sammen. Det meste av kuttene tas i Danmark. - Folk er litt i sjokk over denne nyheten, sier hovedtillitsvalgt Mette Osvold.
Finansfokus 27.09.2023
Å forholde seg til Finanstilsynet er ikke noen dans på roser dersom du vil ha konsesjon. Det erfarer Camilla Wollan, som har hjulpet flere fintech-startups med å navigere regeljungelen.
Finansfokus 27.09.2023
- Norske bankledere med Kjerstin Braathen i DNB i spissen skryter av store renteinntekter og svært gode marginer. Det er umusikalsk når mange låntakere, og spesielt unge, sliter med å få endene til å møtes.
Finansfokus 25.09.2023
Andelen boligeiere som bekymrer seg for skader fra ekstremvær er doblet fra i fjor viser en ny undersøkelse fra forsikringsselskapet Fremtind.
Finansfokus 20.09.2023
Vet du hvilke krav og forventninger som stilles til din jobb? Eller er du nysgjerrig på hva du må kunne for å ta et steg på karrierestigen? Vi gir deg oversikten i vår kompetanseveiviser.
Finansfokus 19.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt