Kjøttbransjen
08.11.2018
I forrige utgave av Kjøttbransjen skrev vi om Mattilsynets misvisende «dom» over saltinnholdet i Grilstads viktigste salamiprodukt.
I denne utgaven av bladet er det Toma Mat i Haugesund som er gjenstand for oppmerksomhet fra Mattilsynets side. Og det er ikke den type oppmerksomhet som virker oppbyggende. Tvert imot. Toma har fått beskjed fra det lokale Mattilsyn om at merkingen av to kjøttprodukter ikke er korrekt, i henhold til regelverket for ernæring og helsepåstander.
Dette bestrider Haugesund-bedriften på det sterkeste og peker i et svarbrev på at merking med «Uten tilsatt E-stoffer» ikke er en ernærings- eller helsepåstand. Det er kun ment som informasjon til forbruker, uten at det uttrykkes at produktet gir spesielle
Gå til medietDette bestrider Haugesund-bedriften på det sterkeste og peker i et svarbrev på at merking med «Uten tilsatt E-stoffer» ikke er en ernærings- eller helsepåstand. Det er kun ment som informasjon til forbruker, uten at det uttrykkes at produktet gir spesielle


































































































