HK-Nytt
27.06.2019
Min familie drev egen butikk før i tiden, Brødrene Eriksen het den. Jeg har derfor alltid visst om dette yrket, men det var egentlig tilfeldig at jeg endte opp som butikkansatt.
Opprinnelig er jeg tømrer. Jeg har også jobbet i avlastningsbolig, på skolefritidsordning og som vekter. Et av mine oppdrag som vekter var å passe på en butikk hvor det var begått et innbrudd. Jeg ble litt kjent med dem og syntes butikklivet så bra ut, så jeg søkte meg til bransjen. Det har jeg ikke angret på.
Jeg startet på Meny i Drøbak, så kom jeg hit til det som nå er Coop i 2010. Her har jeg en full stilling som kjøttansvarlig/fiskansvarlig.
Jeg vil si at man må ha en god porsjon matglede for å jobbe i ferskvaredisken, slik jeg gjør. Du bør kunne litt om mat fra før, i tillegg gis det så klart opplæring, både kurs du kan ta på nettet og egne Coop-kurs i bu
Les opprinnelig artikkelJeg startet på Meny i Drøbak, så kom jeg hit til det som nå er Coop i 2010. Her har jeg en full stilling som kjøttansvarlig/fiskansvarlig.
Jeg vil si at man må ha en god porsjon matglede for å jobbe i ferskvaredisken, slik jeg gjør. Du bør kunne litt om mat fra før, i tillegg gis det så klart opplæring, både kurs du kan ta på nettet og egne Coop-kurs i bu