AddToAny

Marina Tofting: - Jeg sluttet ikke på UiO fordi jeg var misfornøyd

Marina Tofting: - Jeg sluttet ikke på UiO fordi jeg var misfornøyd
Da omorganiseringen Internt handlingsrom var ferdig, var avdelingen Marina Tofting hadde ledet, blitt borte. Nå har UiOs tidligere kommunikasjonsdirektør byttet jobb.
LEDELSENS TJENERE: - Ingen må tro at en kommunikasjonsmedarbeider gjør noe annet enn det ledelsen har sagt skal gjøres, sier UiOs tidligere kommunikasjonsdirektør Marina Tofting.

Foto: Ola Sæther

I disse dager er UiO i ferd med å ansette ny kommunikasjonsdirektør. Etter fem år i stillingen valgte Marina Tofting å slutte, for i stedet å være leder for samfunnskontakt og kommunikasjon ved Det Norske Videnskaps-Akademi.

- Enkelte mener at du nå har rykket ned i hierarkiet, og lurer på hvorfor du har valgt å gjøre det?

- Ja, det er mulig det går an å se det sånn, om man tenker hierarki. Men jeg tenker ikke sånn. Jeg tenker: Det er mitt liv, hva har jeg lyst til å gjøre? Å jobbe ved Vitenskapsakademiet skal bli veldig spennende framover. På mange vis er dette noe helt annet enn å jobbe på UiO, likevel er det beslektet, siden begge stillingene handler om forskningens fremme. Så jeg synes ikke jeg har gått så langt unna, tematisk sett. Men organisatorisk og i størrelse er min nye arbeidsplass riktignok mye mindre, sier Tofting.

Kommunikasjonsavdelingen forsvant

- Jeg har hatt åtte veldig fine år på UiO, altså. I en svært spennende jobb, og det er jeg er takknemlig for, understreker den tidligere kommunikasjonsdirektøren.

Da Tofting begynte på UiO i 2009, var d

Les mer

Flere saker fra Uniforum

I Norden er det berre Københavns Universitet og Helsingfors universitet som har betre og større tilgang til forskingsartiklar og andre akademiske skrifter på nett enn Universitetet i Oslo.
Uniforum 09.08.2022
- Det er trist å se at det etter tre år med en storsatsing på studentboliger fra regjeringens side, står nesten like mange studenter i kø nå, som i 2019, sier leder av Norsk studentorganisasjon (NSO), Maika Marie Godal Dam.
Uniforum 02.08.2022
Honoursprogrammet i realfag er svært attraktivt blant dem som søker seg til UiO. Men også politikk, filosofi og økonomi skårer høyt sammen med profesjonsstudiene i medisin, psykologi og odontologi.
Uniforum 25.07.2022
Av 121 198 kvalifiserte søkere, har 105 216 fått tilbud om studieplass i 2022, viser tall fra Samordna opptak. I det siste året før pandemien var det 99 319 søkere som fikk tilbud om plass.
Uniforum 25.07.2022
Det blir hard konkurranse når 601 deltagere fra 108 land skal kjempe om medaljene i the International Mathematical Olympiad (IMO 2022), som starter søndag 10. juli.
Uniforum 06.07.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt