Kjøttbransjen
22.03.2018
CALGARY / TOKYO Japanske tapas og etiopiske marinader og sauser frister - men først og fremst blir 2018 et år for grillmat fra alle deler av Nord-Amerika.
Trodde du at USA under Donald Trump trekker seg unna verden, og at verden svarer med å sky alt amerikansk? Vi skal ikke mene noe om politikk. Men hvis du snakker om mat, så er virkeligheten den stikk motsatte.
Men la oss begynne et helt annet sted. Har du lest Hiromi Kawakamis rørende kjærlighets- og matfortelling som på norsk har fått tittelen Merkelig vær i Tokyo? Vi skal ikke avsløre hva som skjer i boken - den bør du lese selv. Men rammen for møtene mellom bokens ensomme forteller i slutten av 30-årene og den pensjonerte ekslæreren hennes, det er saken de drikker og smårettene de spiser på en bar.
JAPANSKE SMÅRETTER
Nå har skikken som Kawakami beskriver, nådd Europa. Smakskonsernet McCormick har som vanlig presentert trendene sine for året, og her er izakayaen en av de fem retningene som de mest trendy matprodusentene og forbrukerne ventes å gå i.
Izakayaene omtales som japanske gastropuber eller japanske ta
Gå til medietMen la oss begynne et helt annet sted. Har du lest Hiromi Kawakamis rørende kjærlighets- og matfortelling som på norsk har fått tittelen Merkelig vær i Tokyo? Vi skal ikke avsløre hva som skjer i boken - den bør du lese selv. Men rammen for møtene mellom bokens ensomme forteller i slutten av 30-årene og den pensjonerte ekslæreren hennes, det er saken de drikker og smårettene de spiser på en bar.
JAPANSKE SMÅRETTER
Nå har skikken som Kawakami beskriver, nådd Europa. Smakskonsernet McCormick har som vanlig presentert trendene sine for året, og her er izakayaen en av de fem retningene som de mest trendy matprodusentene og forbrukerne ventes å gå i.
Izakayaene omtales som japanske gastropuber eller japanske ta


































































































