Kjøttbransjen
07.03.2024
I bransjebladet har vi opp gjennom årene skrevet utallige spaltemillimeter om viktigheten av rekruttering, kompetanseutvikling og satsing på lærlinger i kjøttbransjens bedrifter.
Det skal vi selvsagt fortsette med, men det er med respekt å melde for lite «action» om ser vi på innsatsen til kjøttbransjens bedrifter.
Men det er heldigvis lyspunkter i bransjen og disse er det verdt å trekke fram. Det gjør vi i denne utgaven av bladet når vi forteller om hva som skjer i Lillesand, nærmere bestemt hos bedriften Jens Eide AS. Her har utviklingen av lærlinger vært et satsingsområde og det bør danne mønster for og gi inspirasjon til and
Gå til medietMen det er heldigvis lyspunkter i bransjen og disse er det verdt å trekke fram. Det gjør vi i denne utgaven av bladet når vi forteller om hva som skjer i Lillesand, nærmere bestemt hos bedriften Jens Eide AS. Her har utviklingen av lærlinger vært et satsingsområde og det bør danne mønster for og gi inspirasjon til and