AddToAny

Kirkens Bymisjon hjelper innsattes barn

«Innsattes barn» er et tilbud til familier hvor mor eller far skal sone eller soner en dom i fengsel eller gjennomfører samfunnsstraff.
Innsattes barn er et tiltak ved Myrsnipa Samværssted i Oslo, som ønsker å gjøre hverdagen litt bedre for barn som har utfordringer i forbindelse med at deres foreldre er straffedømt. Tilbudet er gratis for privatpersoner.

«Hos Innsattes barn kan du få hjelp med samvær, følgetjeneste og transport til fengsel, kurs og ulike samtaler», skriver Kirkens Bymisjon på sine nettsider.

- Det er viktig å presisere at vi er tiltak med fokus på barns beste og at det alltid gjøres en selvstendig vurdering fra vår side, før vi kan tilby hjelp, sier Pia Solicki, leder for Innsattes barn, til Advokatbladet.

Deres ønske er å komme inn i familier

Les mer

Flere saker fra Advokatbladet

For mange mottakere kan begrunnelsen fra Nav være så vanskelig å forstå at man i praksis mister muligheten til å vurdere om det er grunn til å klage, konkluderer Sivilombudet i en fersk rapport.
Advokatbladet 22.09.2023
- Det er nok ikke advokatvirksomheten som har gjort meg rik, sier advokat Odd Gleditsch d.y. På listen har han selskap av tre jurister.
Advokatbladet 22.09.2023
- Førdefjord-saken reiser prinsipielle spørsmål som gjelder lovanvendelsen i fremtidige miljøsaker, og vi hadde ikke reist den hvis vi ikke trodde at vi kom til å vinne, sier Naturvernforbundets leder Truls Gulowsen og leder i Natur og Ungdom,
Advokatbladet 21.09.2023
Advokat Eivind Arntsen har fått med seg en av Norges rikeste investorer og bygget opp LawAI, en tjeneste som ifølge Arntsen kan norsk arbeidsrett, norsk arbeidsmiljølov og alle de sentrale dommene på området.
Advokatbladet 21.09.2023
- Så vidt gjelder jussen om inhabilitet og vennskap synes jeg - rent rettspolitisk - at det skal for mye til for at et vennskap gjør en inhabil.
Advokatbladet 21.09.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt