Kjøttbransjen
25.04.2019
Lunsjbutikken i Oslo sentrum selger varmt kjøtt og salat i store mengder. Aller helst ønsker butikksjefen seg flere «renere» kjøttprodukter med mindre annet tilsatt.
Matkroken Steen & Strøm er butikken helt uten betjente kasser og nattåpent, men til gjengjeld med en gedigen salatbar.
- Det går bra med de selvbetjente kassene nå. Det var litt skepsis i starten for ni måneder siden, men nå går det av seg selv, sier butikksjef Suman Kumari. I 11 år har hun arbeidet i det som en gang var en Ica Nærbutikk i kjelleren på Oslos tradisjonsrike varehus.
- Vi følger med på kundene når de kommer inn, og spør tidlig om de trenger hjelp. Hele handleturen skal være en opplevelse, mener Kumari.
VARMT ER HETT
- Vi er en typisk lunsjkundebutikk. Sa
Gå til mediet- Det går bra med de selvbetjente kassene nå. Det var litt skepsis i starten for ni måneder siden, men nå går det av seg selv, sier butikksjef Suman Kumari. I 11 år har hun arbeidet i det som en gang var en Ica Nærbutikk i kjelleren på Oslos tradisjonsrike varehus.
- Vi følger med på kundene når de kommer inn, og spør tidlig om de trenger hjelp. Hele handleturen skal være en opplevelse, mener Kumari.
VARMT ER HETT
- Vi er en typisk lunsjkundebutikk. Sa