AddToAny

JAKTER PÅ GODE MÅLTIDSORDNINGER FOR HJEMMEBOENDE

JAKTER PÅ GODE MÅLTIDSORDNINGER FOR HJEMMEBOENDE
Landbruks- og matminister Jon Georg Dale (Frp) og direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet sparket nylig i gang tredje runde med konkurransen Gylne Måltidsøyeblikk. Denne gangen er det måltidsordninger som legger til rette for at eldre kan spise variert, enten hjemme eller sammen med andre, som skal løftes fram.
Lanseringen foregikk på Babette Dagsenter på Kjelsås i Oslo. Fem eldre hjemmeboende i bydelen var invitert for å spise lunsj med matministeren og direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet. Myrer Bo- og servicesenter hadde lagt godt til rette for den gode samtalen på Babette: Nydelig dekket bord og kyllingsuppe med rotgrønnsaker på menyen og kake til kaffen.



SPRE SUKSESSHISTORIENE

De to første konkurransene i Gylne Måltidsøyeblikk hadde som mål å gi et løft til sykehjemsmaten. I år utvides konkurransen til også å inkludere for eksempel dagsentrene. Målet er å løfte fram mangfoldet av gode matordninger for eldre hjemmeboende. - Gode matordninger er avgjørende for å møte eldrebølgen som snart kommer. Når flere eldre bor
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Sprøtt, spicy og friskt - fritert sild med thaisalat er en artig måte å tilberede en tradisjonell råvare på! Hva med å prøve den neste gang du har lyst på noe nytt og spennende til middag?
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
Sommeren 2024 handlet ikke om agurknytt, men om potetprisene. Høye priser på poteter engasjerer mye, til tross for at de ellers har mistet mye popularitet.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
Aldri før har så mange fullført videregående opplæring. Tall fra SSB viser at 82,2 prosent av elevene som startet i 2017, fullførte innen seks år, en økning på 1,2 prosentpoeng fra forrige kull.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
To av tre hjemmeboende eldre som mottar hjemmetjenester er underernærte eller i risiko for underernæring, ifølge en studie.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
Essity, produsenten bak Tork, lanserer tre nye luksussåper for hoteller, serveringssteder og kontorer.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt