Magasinet for fagorganiserte
25.09.2019
Vinkjenner, cocktailmaker, råvareekspert, psykolog, logistiker ... En servitør er mye mer enn en person som bærer ting fram og tilbake.
tillegg til mye annet.
Ulvang har jobbet på hotellet helt siden 1996. Det året var han ekstrahjelp. Året etter var han lærling. I 1999 tok han fagbrev, og i år har han altså 20 års-jubileum som faglært servitør.
YRKESSTOLTHET
- Alle kan lære seg dette faget ved å jobbe i det. Men det å ta et fagbrev gjør at man lærer det fortere, og så gir det litt ekstra yrkesstolthet, sier Ulvang.
Da han tok fagbrevet på 1990-tallet, het linja på videregående «hotellog næringsmiddelfag», der han etter hvert altså peilet seg inn på servitør
Les opprinnelig artikkelUlvang har jobbet på hotellet helt siden 1996. Det året var han ekstrahjelp. Året etter var han lærling. I 1999 tok han fagbrev, og i år har han altså 20 års-jubileum som faglært servitør.
YRKESSTOLTHET
- Alle kan lære seg dette faget ved å jobbe i det. Men det å ta et fagbrev gjør at man lærer det fortere, og så gir det litt ekstra yrkesstolthet, sier Ulvang.
Da han tok fagbrevet på 1990-tallet, het linja på videregående «hotellog næringsmiddelfag», der han etter hvert altså peilet seg inn på servitør