AddToAny

-Hørselen min har fått mye juling

-Hørselen min har fått mye juling
Rockeartist Ida Maria Børli Sivertsen har alltid elsket musikk på røft lydnivå. Nå må hun betale regningen.
-Så langt tilbake som jeg kan huske har jeg hatt enorm appetitt på musikk, og jeg elsker å spille høyt. Det er rart at hørselen min er såpass god som den er. Den har fått mye juling, vedgår 35-åringen, som er bosatt på Nesna i Nordland.
Ida Maria slo for alvor gjennom som punkrock-artist i 2007, og turnerte deretter verden rundt i et par år med bandet sitt. De siste årene har hun kombinert musikerlivet med lokalpolitikk, og er i tillegg musikkprosjektansvarlig på kultursenteret Ungdommens Hus i Mo i Rana. Her hjelper hun unge musikkspirer i lydstudio, og gir råd om liveopptredener og teknikk.
- Jeg er en sånn person som helst skal kjenne lyden fysisk. Litt sånn guttejente som har likt å t
Gå til mediet

Flere saker fra Din Hørsel

Geir Lippestad, advokat og tidligere generalsekretær i HLF, kjøper konsulentselskapet Universell Utforming AS.
Din Hørsel 03.06.2020
I siste nummer av Din Hørsel var det på debattsidene viktige artikler om og for eldre. Jeg er enig med han som skrev om eldre medlemmer, det kan virke som om vi er glemt.
Din Hørsel 03.06.2020
Ingen andre forskere vet så mye om norsk hørsel som Bo Engdahl, og han deler villig sin kunnskap med resten av verden. Men er det mulig å få denne mannen til å forsnakke seg?
Din Hørsel 03.06.2020
I Din Hørsel nummer 1-2020 skriver Osvald Iversen: "TV-selskapene må instrueres". I nummer 2-2020 skriver Gunnar Bernhoft Mathisen: "Ikke glem oss eldre" og Tom Liljeroth "Støy".
Din Hørsel 03.06.2020
HLF Briskeby rehabilitering og utadrettede tjenester (RUT) har hatt suksess med å tilby sine tradisjonelle kurs og rehabiliteringstilbud i digital versjon.
Din Hørsel 03.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt