AddToAny

Fra Norengros til Norsk Kjøtthandel

Han kom fra stilling som storkundeansvarlig i Norengros og nå skal han bruke sine salgs- og markedskunnskaper på å løfte Norsk Kjøtthandel (NK) videre. Det ser totningen Dag Alund (bildet) veldig fram til.
At det var Norsk Kjøtthandel Alund valgte å gå til i forbindelse med jobbytte, var slett ikke tilfeldig. Gjennom sin stilling i Norengros hadde han nemlig en hel del kommunikasjon og samarbeidet tett med Jøran Olsson og Rune Slaatten i NK.
Vil utvikle NK
- Det var i grunnen flere forhold som trigget meg da jeg ble klar over at NK søkte ny medarbeider. Gjennom min gamle jobb var jeg klar over at Norsk Kjøtthandel spiller en viktig rolle for norske frittstående kjøttbedrifter og ikke minst hverdagen til disse. Et omfattende innkjøpssamarbeid med tanke på gode priser på innsatsprodukter i produksjonen, er stikkordet. Men det som fristet aller mest med tanke på den ledige jobben, var nok muligheten til å få bidra til å utvikle selskapet videre og ikke minst ta del i det ansvaret som dette samarbeidet innebærer, sier Alund.

Innkjøpssamarbeid
Med ansettelsen av Alund har NK økt staben med 50 prosent. Det bidrar til at selskapet nå står langt bedre ruste
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

For Trond Viggo Våga er pølse jul og bursdag på én gang. Nå har han tatt over Pølseboden i Haugesund og håper det skal gå an å redde pølsebodene som norsk urkultur.
Kjøttbransjen 13.06.2024
Etter ett år som styremedlem i Gårdsand, tar Erik Høgh (bildet) steget opp og avløser Harald Bjerknes som daglig leder i Vestfold-bedriften.
Kjøttbransjen 13.06.2024
En stempelfyller som er ekstremt skånsom mot kjøttråvaren i forbindelse med produksjon av pølser og andre produkter! Det er betegnelsen Foodtech bruker om nyvinningen fra maskinprodusenten Frey.
Kjøttbransjen 13.06.2024
O S LO - Vi trenger videre vekst i mat- og kjøttindustrien både når det gjelder volum og produktutvikling. I en slik sammenheng er NM i kjøttprodukter av stor betydning.
Kjøttbransjen 13.06.2024
- Det er imponerende mye kunnskap i denne organisasjonen, kunnskap som bør nå ut til flere. Jeg tror vi kan bidra mer aktivt i samfunnsdebatten.
Kjøttbransjen 13.06.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt