AddToAny

Fra Norengros til Norsk Kjøtthandel

Han kom fra stilling som storkundeansvarlig i Norengros og nå skal han bruke sine salgs- og markedskunnskaper på å løfte Norsk Kjøtthandel (NK) videre. Det ser totningen Dag Alund (bildet) veldig fram til.
At det var Norsk Kjøtthandel Alund valgte å gå til i forbindelse med jobbytte, var slett ikke tilfeldig. Gjennom sin stilling i Norengros hadde han nemlig en hel del kommunikasjon og samarbeidet tett med Jøran Olsson og Rune Slaatten i NK.
Vil utvikle NK
- Det var i grunnen flere forhold som trigget meg da jeg ble klar over at NK søkte ny medarbeider. Gjennom min gamle jobb var jeg klar over at Norsk Kjøtthandel spiller en viktig rolle for norske frittstående kjøttbedrifter og ikke minst hverdagen til disse. Et omfattende innkjøpssamarbeid med tanke på gode priser på innsatsprodukter i produksjonen, er stikkordet. Men det som fristet aller mest med tanke på den ledige jobben, var nok muligheten til å få bidra til å utvikle selskapet videre og ikke minst ta del i det ansvaret som dette samarbeidet innebærer, sier Alund.

Innkjøpssamarbeid
Med ansettelsen av Alund har NK økt staben med 50 prosent. Det bidrar til at selskapet nå står langt bedre ruste
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

- Fjoråret var preget av stor interesse for mat og matproduksjon og spesielt fokus på de nye kostholdsrådene (NNR). MatPrat har vært tett på disse debattene og bidratt med innsikt og fakta gjennom aktiv tilstedeværelse i nyhetsbildet, samtidig som vi har prioritert gode råd om økonomi og matsvinn til forbrukere.
Kjøttbransjen 25.01.2024
- Det handler om omdømmebygging av norsk mat og norsk reiseliv når vi er her i Berlin i forbindelse med denne matmessen. Grüne Woche er dessuten en arena for matpolitisk utvikling.
Kjøttbransjen 25.01.2024
Visste du at fra 1. januar 2024 gjelder det nye regler for verneombud? Dersom virksomheten din har flere enn fem arbeidstakere, gjelder det fra nyttår en lovbestemt plikt til å ha verneombud.
Kjøttbransjen 25.01.2024
Kjøttbransjen 25.01.2024
Svinekam, medisterfarse, poteter og flere som bytter ut biffen. REMA-kjøpmann Andreas Mæhlum har lært forskjellen mellom Torshov og Moelv.
Kjøttbransjen 25.01.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt