AddToAny

Fra Felleskjøp til Totalmarked

Fra Felleskjøp til Totalmarked
OSLO Når Ole Nikolai Skulberg (38) om vel en måned tar over som ny direktør i Totalmarked kjøtt og egg, er det ingen «nykommer» i næringspolitisk sammenheng vi snakker om. Skulberg har nemlig bred næringspolitisk erfaring både fra Norges Bondelag og Norske Felleskjøp.
Skulberg tar over etter Jakob Simonhjell som har meldt overgang til Norsk Landbruksrådgiving.

SKOGSERFARING
Den nye direktøren for Totalmarked kjøtt og egg, kommer fra jobben som fagsjef for næringspolitikk i Norske Felleskjøp, som er markedsregulator for kornsektoren. Skulberg har utdanning i skogbruk fra NLH/ UMB på Ås, og han har også vært tre år i Forsvaret i Nord-Norge. Og som om ikke det er nok er han også leder for faggruppe plante-, miljø- og ressursforvaltning i Matmerk.

NY SEKTOR
- Hvorfor går du fra Norske Felleskjøp til Totalmarked kjøtt og egg akkurat nå?
- Svaret på det spørsmålet er nok så enkelt som at det var nå stillingen som direktør for Totalmarked Kjøtt og Egg var ledig. Men det er viktig for meg å poengtere at jeg ser fram til å kunne gjøre en innsats fo
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Angus-bedriftene med forbedring i fjor Nordfjord Kjøtt investerer tungt i renere produksjon Kjøttbransjen på Alimentaria-messen
Kjøttbransjen 15.05.2024
Skjåkmat produserer 200 av disse spekeskinkene i året og det skjer på basis av en stor lokal, frittgående gris. Nå har kyndige NM-dommere kåret denne spekeskinka til Norges aller beste. - Et flott produkt med en god behagelig moden smak. Mør i konsistensen, god modning og mild i smaken. Rett og slett en spekeskinke i særklasse!
Kjøttbransjen 15.05.2024
- Sammen med mine flotte kolleger og medarbeidere i konsernet skal vi fortsette den gode jobben som blir gjort hver eneste dag.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Ansatte i kjøttindustrien får økt sine minstelønnssatser (garantilønnen) til 216,15 kroner pr. time, inkludert det generelle tillegget. Det er klart etter at partene i lønnsoppgjøret, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), har kommet til enighet i forhandlingene.
Kjøttbransjen 15.05.2024
Nordfjord Kjøtt (NK) tar store steg mot det grønne skiftet.
Kjøttbransjen 15.05.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt