Kjøttbransjen
16.11.2023
Røros Slakteri har økt sin tonnasje med hele 110 tonn i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er tradisjonelle Nortura-bønder som nå i stadig større grad vender blikket mot Røros.
Daglig leder Kjell Ove Oftedal (bildet) bekrefter overfor Kjøtttbransjen at flere og flere Nortura-bønder tar kontakt med slakteriet med tanke på levering av storfe.
God kapasitet
- Større slaktevolum påvirker økonomien til slakteriet i riktig retning. Vi er selvsagt fornøyde med å få nye leverandører til oss, ettersom vi har god kapasitet og gode betingelser. Bønder ønsker i den grad det er mulig å slippe å skyve på
Gå til medietGod kapasitet
- Større slaktevolum påvirker økonomien til slakteriet i riktig retning. Vi er selvsagt fornøyde med å få nye leverandører til oss, ettersom vi har god kapasitet og gode betingelser. Bønder ønsker i den grad det er mulig å slippe å skyve på