Kjøkkenskriveren
16.12.2024
Lillestrøm og Eidsvoll kommune arrangerte i høst en fagdag for storkjøkken på Romerike. - Selv om vi representerer små kjøkken, dekker vi til sammen et stort område og produserer mat til veldig mange mennesker, sier kjøkkensjef Anne Hoffsbakken i Eidsvoll kommune, som er en av initiativtakerne.
Romerike omfatter 11 kommuner og mange kjøkkenledere fra flere av disse var til stede på fagdagen, som foregikk på Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset. I tillegg var store kommuner som Bærum, Oslo og Drammen representert. På fagdagen sto flere temaer på agendaen; reduksjon av matsvinn, IK-mat/HACCP, implementering av kostdatasystemet Matilda og foredrag av representanter fra Mattilsynet og Rentokil Initial Norge. Orkla Foods Norge sto for lunsjen.
PÅ HVER VÅR TUE
Anne Hoffsbakken forteller at ideen om en fagdag kom opp på siste Storkjøkken-Forum i Sandefjord. Hun fikk med seg seksjonsleder Merethe Bakken Karlsen i Lillestrøm kommune og sammen har de stått for planleggingen.
- Nettverket består av nærmere 30 personer. I det daglige sitter vi på hver vår tue og forsøker å løse ulike hverdagsutfordringer. Det stilles enormt mange krav til oss og regelverket vi må forholde oss til endres stadig. Utfordringen et
Gå til medietPÅ HVER VÅR TUE
Anne Hoffsbakken forteller at ideen om en fagdag kom opp på siste Storkjøkken-Forum i Sandefjord. Hun fikk med seg seksjonsleder Merethe Bakken Karlsen i Lillestrøm kommune og sammen har de stått for planleggingen.
- Nettverket består av nærmere 30 personer. I det daglige sitter vi på hver vår tue og forsøker å løse ulike hverdagsutfordringer. Det stilles enormt mange krav til oss og regelverket vi må forholde oss til endres stadig. Utfordringen et