Kjøttbransjen
26.09.2024
Kundene sier at det er godt å komme hjem igjen. Jacob's har åpnet dørene etter over et år med ombygging. Fremdeles skal ingen slå Oslo-butikken på utvalg.
- Vi satser på å ha det største utvalget, både av norske og internasjonale produkter, sier ferskvaresjef Christian H. Clasen. Endelig har han og kollegene åpnet dørene til nyrestaurerte Jacob's på Holtet i Oslo. I over et år har butikken vært stengt for ombygging.
18 fagbrev
Clasen har tatt plass i en kjøttdisk der både omfanget og utvalget går utenpå det meste i norsk dagligvarebransje. - For oss er det kvalitet som står høyest på listen. Men det er ekstra gøy å fremme gode, norske produkter. Enten det er spekemat eller entrecôte, sier Clasen.
Han er sjef for en ferskvareavdeling med 18 fagbrev, og selv har han fem NM-gull som sjømathandler og butikkslakter. 49 av de 99 som arbeider i butikken, holder til i ferskvaren. - De
Gå til mediet18 fagbrev
Clasen har tatt plass i en kjøttdisk der både omfanget og utvalget går utenpå det meste i norsk dagligvarebransje. - For oss er det kvalitet som står høyest på listen. Men det er ekstra gøy å fremme gode, norske produkter. Enten det er spekemat eller entrecôte, sier Clasen.
Han er sjef for en ferskvareavdeling med 18 fagbrev, og selv har han fem NM-gull som sjømathandler og butikkslakter. 49 av de 99 som arbeider i butikken, holder til i ferskvaren. - De


































































































