Dagligvarehandelen
23.08.2016
Er ikke industrielt produsert mat «ekte mat»? Er den mindre sunn enn mat «laget fra bunnen av»?
Flere matskribenter og -bloggere fremholder «ekte og naturlig mat laget fra grunnen av» som et ideal for matglede, og setter dette opp mot «industrimat». Men er ikke også industrielt produsert mat «ekte mat», og er det noen som egentlig har dekning for å si at den er usunn?
Tenk på hvilke råvarer du bruker når du lager mat hjemme - fra grunnen av. Entrecôte eller kyllingfilet levert fra et slakteri? Tomater og gulrøtter fra et gartneri? Smør fra et meieri? Fersk vakuumpakket lakseloin? Alle er gode og verdsatte råvarer når vi står på eget kjøkken og lager mat fra grunnen.
Gå til medietTenk på hvilke råvarer du bruker når du lager mat hjemme - fra grunnen av. Entrecôte eller kyllingfilet levert fra et slakteri? Tomater og gulrøtter fra et gartneri? Smør fra et meieri? Fersk vakuumpakket lakseloin? Alle er gode og verdsatte råvarer når vi står på eget kjøkken og lager mat fra grunnen.


































































































