Kjøttbransjen
07.02.2019
Det er mye å hente på å tilføre eggene mer verdi, konstaterer Dag Stian Lindstad. Den ferske sjefen for Toten Eggpakkeri skal fortsatt ha ferske egg som grunnlag, men tenker kreativt på produktutvikling.
Egg-gründer Ernst Ole Ruch (68) nærmer seg pensjon, og de fire eierne er fra 67 til 75 år. Toten Eggpakkeri har tatt generasjonsskiftet. Ny sjef har de funnet nesten i gangavstand fra pakkeriet. I tillegg kan Dag Stian Lindstad skilte med solid bransjeerfaring blant annet fra Hoff og Rema.
- Jeg jobbet i Hoff i åtte-ni år. Da jeg kom inn der, var bedriften skikkelig på felgen, sier Lindstad. Han bidro til å få potetproduktene mer ut i dagligvare og storhusholdning, og det var et av flere grep som gjorde at det nå gå mye bedre med Hoff.
KORTREIST
Lindstad, på sin side, har tatt over roret i en bedrift som ikke har hatt de store problemene. - Dette er et marked hvor de store, tunge er virkeli
Gå til mediet- Jeg jobbet i Hoff i åtte-ni år. Da jeg kom inn der, var bedriften skikkelig på felgen, sier Lindstad. Han bidro til å få potetproduktene mer ut i dagligvare og storhusholdning, og det var et av flere grep som gjorde at det nå gå mye bedre med Hoff.
KORTREIST
Lindstad, på sin side, har tatt over roret i en bedrift som ikke har hatt de store problemene. - Dette er et marked hvor de store, tunge er virkeli