Kjøkkenskriveren
25.10.2016

Kost- og ernæringsforbundet i Norge, Sverige og Danmark har brukt mye tid på å overbevise EFAD om at man må se helheten i ernæringsarbeidet. Budskapet er at dialog og samarbeid mellom kjøkkenet og ernæringsfysiologene er viktig for et godt resultat. Dette arbeidet har båret frukter.
EFAD gjennomførte nylig sitt årlige møte under International Congress of Dietetics i Granada i Spania. Møtet falt sammen med møtet i ICDA (International Confederation of Dietetic Associations), hvor Kost- og ernæringsforbundet også er medlem. ICDA har samme fokus som EFAD, men der EFAD er europeisk, arbeider ICDA i et globalt perspektiv.
GJENNOMBRUDD
Kostøkonomer og kjøkkensjefer har nå fått en formell plattform i EFAD-systemet. Tidligere gik
Gå til medietGJENNOMBRUDD
Kostøkonomer og kjøkkensjefer har nå fått en formell plattform i EFAD-systemet. Tidligere gik