HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
16.06.2023
Arne Brimi mener IokaImatprodusentene må satse mer på identitet. Han drømmer om en kjede med gastrokiosker.
65-åringen Brimi var et av trekkplastrene da Salgslaget AS samlet lokalmatprodusenter og nærmere 40 deltakere til Lokalmatdagen 2023 i Røverstaden i Oslo 15. mai.
Arne Brimi kjenner måltids- og matturisme godt gjennom sitt egeneide matrike Vianvang, siden slutten av 1990-tallet vokst til 15 årsverk - og en del av konseptet Brimiland.
Brimis tema denne dagen er «Lokale produsenters plass og ansvar for frem
Gå til medietArne Brimi kjenner måltids- og matturisme godt gjennom sitt egeneide matrike Vianvang, siden slutten av 1990-tallet vokst til 15 årsverk - og en del av konseptet Brimiland.
Brimis tema denne dagen er «Lokale produsenters plass og ansvar for frem