AddToAny

BOCUSE D'OR EUROPE 2024: - En fantastisk smak av Norge

Bocuse d'Or Europe arrangeres 19. og 20. mars i Trondheim og nå er aIIe obIigatoriske ingredienser på pIass.
Reinskjøtt og Lysholm Linie aquavit er valgt som obligatoriske ingredienser i tallerkenserveringen. Tidligere annonserte Bocuse d'Or i Lyon at skrei, kamskjell og tørrfisk er obligatoriske råvarer for den tematiske utfordringen, kalt fatoppgaven.
Norges kandidat Håvard Werkland er godt fornøyd med råvarene og hvordan utfordringene er formulert. Håvard Werkland vant Årets kokk 18. september i fjor, og ble med det Norges kandidat til verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d'Or.
- Endelig kjenner vi hele oppgaven, og det er perfekt med rein og akevitt som de siste obligatoriske råvarene. Akevitt hadde vi også i Årets kokk, så vi har litt trening med den. Nå blir det obligatorisk med sjømat, rein og akevitt, som vi igjen kombinerer med magiske norske grønnsaker. Denne konkurransen blir jo rett og slett en fantastisk smak av Norge, sier Norges kandidat Håvard Werkland.
I tallerkenserveringen må de obligatoriske råvarene være synlig tilstede i både hovedrett og i sidese
Gå til mediet

Flere saker fra HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv

Corinthia Roma er snart kIar for åpning. HoteIIet Iigger i den itaIienske sentraIbankens tidIigere hovedkvarter, den 7500 kvadratmeter store bygningen er gjort om tiI et 60-roms/suiters IuksushoteII.
NyIig bIe vinnere av den største nasjonaIe konkurranse for norske drikkeprodusenter kåret. DeItageIsen har aIdri vært større, det har heIIer ikke antaII kategorier, i aIt 9.
Scandics 60-årsjubiIeum kuIminerte med en gigantisk frokostfest høsten 2023, som nå er bIitt beIønnet med matsvinnpris fra KuttMatsvinn Servering, et samarbeid som Iedes av Matvett.
Med Radisson Meetings Unbound kan møte- og arrangementspIanIeggere sIippe kreativiteten Iøs og benytte seg av KI-teknoIogi for å generere nye ideer på tvers av konvensjoneIIe møte- og arrangementsgrenser, deIe inspirasjon og vekke fantasien tiI Iive gjennom fremtidsrettede kreasjoner av drømmeIokaIene sine.
Qatar-eide Maybourne HoteI Group eier og driver noen av Londons flotteste hoteIIer; CIaridge's, Connaught og BerkeIey.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt