Kjøkkenskriveren
12.09.2017
Gloppen Omsorgssenter gikk til topps i årets konkurranse Gylne Måltidsøyeblikk. - Gode matordninger er avgjørende for å møte eldrebølgen som kommer om få år. Jeg håper flere vil la seg inspirere og lære av mattilbudet til Gloppen, sier landbruks- og matminister Jon Georg Dale.
-Jeg tror vi gikk til topps fordi vi sender ut varm og spiseklar middag hver dag til hjemmeboende, sier en stolt Gunnvor Sunde, kjøkkensjef ved Gloppen kommunale kjøkken.
Kjøkken, som er lokalisert på sykehjemmet på Sandane produserer ca. 220 porsjoner hver dag, hvorav 90 leveres til hjemmeboende. Kjøkkenet lager mat med kok-servermetoden 365 dager i året. Varm middag blir fraktet til hjemmeboende hver dag med sjåfører fra Gloppen Frivillighetssentral. Kjøkkenet setter opp ny meny hver uke. Ledestjernen er mat som medisin, det vil si at menyen er tilpasset brukerne og hva de ønsker seg. Gloppen kommune i Sogn og Fjordane er stor i utstrekning, men ved hjelp av frivillige krefter b
Gå til medietKjøkken, som er lokalisert på sykehjemmet på Sandane produserer ca. 220 porsjoner hver dag, hvorav 90 leveres til hjemmeboende. Kjøkkenet lager mat med kok-servermetoden 365 dager i året. Varm middag blir fraktet til hjemmeboende hver dag med sjåfører fra Gloppen Frivillighetssentral. Kjøkkenet setter opp ny meny hver uke. Ledestjernen er mat som medisin, det vil si at menyen er tilpasset brukerne og hva de ønsker seg. Gloppen kommune i Sogn og Fjordane er stor i utstrekning, men ved hjelp av frivillige krefter b


































































































