Kjøkkenskriveren
25.10.2016
Elever ved Alta videregående skole, restaurant og matfag, assisterte kokkene og sto for serveringen under konkurransen Arktisk kokk 2016. - Elevene får en unik mulighet til å trene på eksamener de har i vente, sier adjunkt Ann-Karin Adolfsen.
Spesielt motiverende for hjelperne på vg2 var det at en tidligere elev ved Alta videregående skole, Inge Marelius Olsen, deltok i konkurransen om å bli Nord-Norges beste kokk. Det var også flere prominente gjester som var invitert til å smake på matrettene underveis.
- Det var frivillig å delta som assistent for kokkene, servitør eller i vask og skrubb under konkurransen. Det er ikke alle det passer for å være i ilden på denne måten. Noen har vært anspent i forkant og sovet dårlig. Dette til tross for at kokkekonkurransen er lagt til miljøet de ferdes hver dag, sier Adolfsen.
INSTITUSJON POPULÆRT
Restaurant og matfag ved Alta videregående skole er en populær linj
Gå til mediet- Det var frivillig å delta som assistent for kokkene, servitør eller i vask og skrubb under konkurransen. Det er ikke alle det passer for å være i ilden på denne måten. Noen har vært anspent i forkant og sovet dårlig. Dette til tross for at kokkekonkurransen er lagt til miljøet de ferdes hver dag, sier Adolfsen.
INSTITUSJON POPULÆRT
Restaurant og matfag ved Alta videregående skole er en populær linj