Kjøttbransjen
21.03.2019
Test flere varianter av det samme krydderet i produktene dine, og ikke gå for det billigste krydderet når du har verdifull og dyr kjøttråvare. Det rådet til kjøttbransjen er det krydderbokforfatter Lior Lev Sercarz som kommer med.
Han er kryddernes svar på en trestjerners Michelin-kokk eller en «nese» hos et parfymehus. Lior Lev Sercarz er krydderblander og det nærmeste du kommer en kjendis innenfor faget. I tillegg til å finne, kjøpe, blande og selge krydder, har han skrevet bøkene The Spice Companion og The Art of Blending.
IKKE STEDET Å SPARE
Han råder norsk kjøttbransje til å teste, til å bruke krydder mer i produktutviklingen og til å huske at de håndterer en verdifull hovedråvare. Kjøtt koster penger - da er det dumt å spare for mye på det krydderet som tross alt utgjør en veldig liten del av både vekten og kostnaden til det ferdige produktet.
- Vi ser alltid små, lokale pølsemaker
Gå til medietIKKE STEDET Å SPARE
Han råder norsk kjøttbransje til å teste, til å bruke krydder mer i produktutviklingen og til å huske at de håndterer en verdifull hovedråvare. Kjøtt koster penger - da er det dumt å spare for mye på det krydderet som tross alt utgjør en veldig liten del av både vekten og kostnaden til det ferdige produktet.
- Vi ser alltid små, lokale pølsemaker