Baker og Konditor
16.09.2016
Juryen hadde en tøff jobb med å velge ut årets vinner av Grainfood is Brainfood, en nasjonal bake- og ernæringskonkurranse for elever fra 5. -10. trinn.
Det var høyt prestasjonsnivå, og imponerende, gode og gjennomtenkte produkter - poengsummene til alle lagene var høye, men vi måtte jo velge én, sier juryen.
"Boy stuffings", som gikk av med seieren, er utviklet av sjetteklassingene Henrik, Trym, Håkon og Sivert fra Rena skole i Hedmark. Produktet deres er en fylt, grov porsjonsbakst som passer like godt til skolelunsjen eller som etter-skolen-måltid. Smak var suksessfaktoren her, mener juryen. Guttene hadde en sammensetning av ingredienser som gir en god harmoni av smaker. Videre er deigen myk og fin, og
Gå til mediet"Boy stuffings", som gikk av med seieren, er utviklet av sjetteklassingene Henrik, Trym, Håkon og Sivert fra Rena skole i Hedmark. Produktet deres er en fylt, grov porsjonsbakst som passer like godt til skolelunsjen eller som etter-skolen-måltid. Smak var suksessfaktoren her, mener juryen. Guttene hadde en sammensetning av ingredienser som gir en god harmoni av smaker. Videre er deigen myk og fin, og