Kjøttbransjen
13.12.2018
For tre-fire måneder siden var situasjonen bekmørk. Reguleringslageret av svinekjøtt økte nærmest dag for dag, og i midten av november hadde lageret vokst til nær 6000 tonn.
Så skjedde det noe som viser at kjøttbransjen står sammen når det røyner på. En skjæredugnad ble satt i gang, eller ribbetiltak som Totalmarked kjøtt og egg valgte å kalle det. Resultatet skriver vi om i denne utgave av bladet. Massiv oppslutning fra bransjens aktører.
Ikke bare de store kjøttlokomotivene som Nortura og Fatland har engasjert seg i tiltaket, men en rekke små og mellomstore bedrifter har kastet seg rundt og bokstavelig talt dratt lasset samme
Gå til medietIkke bare de store kjøttlokomotivene som Nortura og Fatland har engasjert seg i tiltaket, men en rekke små og mellomstore bedrifter har kastet seg rundt og bokstavelig talt dratt lasset samme