Antall medier: 79
Antall artikler: 7023

Industri og teknologi

Siste nytt

Søknadsfrist: 23. april 2023 Om stillingen Universitetet i Stavanger har ledig stilling som førsteamanuensis i elkraft ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet, Institutt for data- og elektroteknologi. Stillingen er ledig fra høsten 2023.
Energiteknikk
22.03.2023
Vil samarbeide med kraftutbyggere for å få bukt med arbeidslivskriminalitet.
Energiteknikk
21.03.2023
Norges største dagligvareaktør tapte betydelige markedsandeler for første gang på nær 20 år. Reitan-familiens REMA 1000 ble den store vinneren.
Kjøttbransjen
16.03.2023
Kollagentarm er best i blindtest. Det fant firmaet Arne B. Corneliussen ut på UMAMI-messen. Et knapt flertall likte kollagen bedre enn naturtarm.
Kjøttbransjen
16.03.2023
- Vanlige matvarer kan gjøre deg alvorlig syk, er en gjenganger i mediebildet. Dette forvirrer, skremmer og gjør det ikke enklere for folk å spise sunt, mener Malén Gudbrandsgard, ernæringsfaglig rådgiver i MatPrat.
Kjøttbransjen
16.03.2023
Med en stand på 24 kvadratmeter og de fleste nøkkelansatte i bedriften i aktiv dialog med kunder og besøkende, markerte Pers Kjøkken seg sterkt på årets UMAMI-messe. Og det er selvsagt storhusholdningsmarkedet oppmerksomheten rettes mot.
Kjøttbransjen
16.03.2023
Matbørsen omsatte i fjor for 777 millioner kroner og fikk et driftsresultat på 24 millioner kroner. Det er ned ni millioner kroner fra året før.
Kjøttbransjen
16.03.2023
De er norgesmestre i sameksponering og selger mer fordi kundene finner hele måltidet på samme sted. Nå advarer Rema Iseveien kjøttbransjen mot å produsere for lager og levere dårlig dato: Best dato gir de beste resultatene.
Kjøttbransjen
16.03.2023
I uttalelsen i forkant av årets jordbruksoppgjør, ber KLF avtalepartene om å øke satsingen på, og finansiering av fellesløsninger i landbruket og verdikjeden for norsk mat.
Kjøttbransjen
16.03.2023
I tider med generelt mye frykt og usikkerhet i samfunnet, endrer vi adferd. Og skal vi tro markedsanalysebyrået Opinion, har pandemien bidratt til å øke evnen til tilpasning blant folk flest.
Kjøttbransjen
16.03.2023

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt