Antall medier: 79
Antall artikler: 7579

Industri og teknologi

Siste nytt

Fra 1. juli 2024 ble kravene til innholdet i arbeidsavtaler endret. Endringene kommer som følge av EUs arbeidsvilkårsdirektiv.
Kjøttbransjen
22.08.2024
Lillesand-bedriften Jens Eide AS økte den totale driftsinntekten med 33 millioner i fjor sammenlignet med året før.
Kjøttbransjen
22.08.2024
Fallende interesse for kjøtterstattere og rykter om helsemessige utfordringer skaper problemer for produsenten av Beyond Burger.
Kjøttbransjen
22.08.2024
Han ser en vridning over til de billigere merkene. Coop og Xtra overtar mange kunder fra Gilde, forteller Extra-butikksjef Mikael Caspersen i Bærum.
Kjøttbransjen
22.08.2024
OSLO Matsentralen Oslo har vært tydelig på behovet for og ønsket om en ressursperson fra kjøttbransjen i styret. Nå har daglig leder ved Fatland Oslo, Ove Malvin Knutsen, tatt utfordringen.
Kjøttbransjen
22.08.2024
Karbondioksid (CO2) er den viktigste gassen som brukes ved gasspakking fordi den hemmer veksten til bakterier og mugg. Dette er direkte relatert til mengde CO2-gass oppløst i kjøttet. Denne unike fordelen går man glipp av ved pakking i vakuum som for eksempel ved Skin-Pack.
Kjøttbransjen
22.08.2024
I fjor anskaffet Animalias pilotanlegg et nytt instrument for måling av fett i produkter. Instrumentet MeatMaster er et avansert og automatisert system basert på røntgen, og kan måle fett i produkter med stor nøyaktighet, også «in-line» ved høye produksjonshastigheter.
Kjøttbransjen
22.08.2024
LONDON Vegetarianere sliter mer med depresjoner enn kjøttspisere. Det viser ny forskning på nesten 10 000 britiske menn. Forskerne trekker også frem norske tall som forteller det samme.
Kjøttbransjen
22.08.2024
Allerede nå ønsker Norsk Kjøtthandel og KLF velkommen til Kiel-konferanse i starten på neste år
Kjøttbransjen
22.08.2024
Rundt 60 ansatte og slakting av 16 000 storfe og 50 000 småfe - i tillegg til skjæring og produksjon/foredling. Dette er forutsetningene for det nye slakteriet på Otta som nå er vedtatt realisert. Om et snaut år skal prøveslakting ved Gudbrandsdalen Slakteri på Otta settes i gang.
Kjøttbransjen
22.08.2024

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt