Antall medier: 62
Antall artikler: 2857

Etikk og religion

Siste nytt

Her skjer det ingenting i sommer. Men du kan for eksempel gå på oppdagelsesferd i tidligere utgaver av Fri tanke i vårt pdf-arkiv.
Fri tanke
08.07.2021
Torkel Brekke trekker frem likheter mellom Israel, som blir hyppig kritisert, og Pakistan, som slipper «billigere» unna.
Religioner.no
07.07.2021
I fotballverdenen er kanskje det norske herrelandslaget lettvektere, men boikottdebatten gav oss følelsen av å være moralske tungvektere, mener Arne Danielsen.
Religioner.no
23.06.2021
Normisjon har hatt en krevende omstillingsprosess de siste årene. Etter flere år med underskudd, gikk organisasjonen med overskudd i 2019. Nå viser tallene for 2020 at økonomien fortsatt er i balanse.
Agenda 3:16
23.06.2021
Sport-mix Hvor skal årets sommer-OL arrangeres? Hvor var sommer-OL i 1952? I hvilken klubb spiller Erling Braut Haaland?
Agenda 3:16
23.06.2021
Greenhouse ungdomsmenighet på Bogafjell i Rogaland er et veksthus for tro - og for grønne planter som gulrøtter, poteter, salat og krydderurter. Norges første grønne ungdomsmenighet baner vei for andre.
Agenda 3:16
23.06.2021
Jeg har vært gift i snart fire år med en god mann som jeg elsker. Vi tenker likt om mye og deler mange felles verdier, men jeg er kristen og han er ikke det.
Agenda 3:16
23.06.2021
Heller ikke i år blir det Sommer i Sør på Bibelskolen i Grimstad (BiG), på grunn av korona. Men Region Agder og BiG gjør det samme som i fjor; de arrangerer Bibelcamp i stedet, i uke 28.
Agenda 3:16
23.06.2021
Å kunne kommunisere er viktig for mange som driver med gaming. Discord er en app som gir barn og unge muligheten til å kommunisere på en enkel måte, mens de spiller.
Agenda 3:16
23.06.2021
I fjor vinter avsluttet Liv Wendel fem år som utsending for Normisjon i Nepal. Nå er jordmoren tilbake for nye oppgaver. Hun skal jobbe på sykehuset i Okhaldhunga, men har lenge måttet vente i et nedstengt Katmandu.
Agenda 3:16
23.06.2021

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt