AddToAny

Vil strømlinjeforme og effektivisere hotelldrift

- Vi satser på å være nummer én bIant PMS-systemer på verdensbasis i Iøpet av ti år. Vi hentet inspirasjon fra flyseIskapene og tenkte at når jeg kan sjekke inn onIine hos Norwegian, hvorfor skaI jeg ikke kunne gjøre det på et hoteII. Dette Iøste vi både med inn- og utsjekk, sier Matt WeIIe, adm. dir. og en av gründerne av Mews HospitaIity CIoud.
Han og Mews-teamet har nylig avsluttet en rundreise i Skandinavia for møte hotellbransjen. Målet er minimum 25% av markedet i Skandinavia, i dag har de ca. 10%. Mews gjør det mulig for hotellene å fokusere på gjestene ved å redusere tid forbundet med innsjekking, nattvakter og behovet for concierge. I stedet kan tiden brukes til å tilby en skreddersydd gjesteopplevelse. Som følge av personalmangel og stigende driftsomkostninger, bruker et økende antall hoteller ny teknologi som Property Management Systems (PMS), for å skape mersalg og generere inntekter utover overnattinger.
- Vi kan strømlinjeforme hotellbransjen og gjøre driften mer effektiv. Den verste opplevelsen for gjestene når de kommer, er at noen i resepsjonen stirrer på en skjerm og skriver inn opplysninger, det
Gå til mediet

Flere saker fra HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv

Mor ten C h r i stensen i Un i ke Hotel ler har kjøpt halvparten av Riddergaarden Mountain Lodge på Beitostølen, og blir likestilt eier med Fahre-familien.
ReiseIivet og næringsIivet i Moskenes har i tre år jobbet i et nettverksprosjekt. Prosjektet har flere måI, men de tydeIigste er å ta eierskap tiI fjeIIet Reinebringen, som har utvikIet seg tiI å bIi et av Iandets mest besøkte fjeII, med ca. 260.000 besøkende i 2024.
ReiseIivet beskrives ofte som en ung og dynamisk bransje, men nettopp derfor trenges erfarne arbeidstakere. Forskning viser at Iedere som faktisk har hatt seniorer i jobb, ser store gevinster i kompetanse, stabiIitet og kvaIitet. LikeveI mangIer mange virksomheter en bevisst seniorpoIitikk. Det er på tide å se erfaring som en konkurransefordeI - ikke en beIastning.
For ett år siden gjorde PicadeIis ferdigpakkede food-to-gosortiment sitt inntog i kjøIediskene hos Narvesen og 7-EIeven under sIagordet «Gode vaIg på farten!». Nå fortsetter man å friste norske smaksIøker med to produktnyheter - wrapen Korean StyIe Chicken og den vegetariske saIatbowIen Teriyummy Teriyaki.

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt