Dagligvarehandelen
21.09.2021
Lofotprodukt lanserer kjøttdeig av laks. produktet har aldri vært å se før, og oppfyller offentlige ønsker for klima og ernæring.
- Produktet lanseres i det vinduet vi nå går inn i, og kan brukes nøyaktig på samme måte som man bruker kjøttdeig av ku, eller kudeig som vi kaller det, sier daglig leder Øystein Rist.
Lang utvikling
Siden starten i 1994 har de ivrige lofotværinger fremoverlent og innovativt lagt seg i selen for å øke sjømatforbruket i Norge.
- Det slo oss for et par år siden at det ville være en god ide å snylte på det folk kan. Og alle kan lage retter av kudeig; lasagne, taco, chili con carne og så videre. Slik ble tanken født om å lage kjøttdeig av laks, sier Rist.
- Og de
Gå til medietLang utvikling
Siden starten i 1994 har de ivrige lofotværinger fremoverlent og innovativt lagt seg i selen for å øke sjømatforbruket i Norge.
- Det slo oss for et par år siden at det ville være en god ide å snylte på det folk kan. Og alle kan lage retter av kudeig; lasagne, taco, chili con carne og så videre. Slik ble tanken født om å lage kjøttdeig av laks, sier Rist.
- Og de


































































































