NNN-arbeideren
24.08.2016
NNN-ungdommene Bjarne Lagesen og Tone Bjørnestøl med klar tale på NNN og NHO Mat og Drikke sitt felles arrangement «Matglede» under Arendalsuka.
Med tittelen «Vi jobber i Norges viktigste industri» entret Tone Bjørnestøl og Bjarne lagesen podiet under NNN og NHO Mat og Drikke sitt felles arrangement «Matglede - Verdien av en norsk og mat- og drikkenæring» under Arendalsuka.
- Det er viktig at NNN er tilstede under Arendalsuka. Vi trenger oppmerksomhet rundt hvordan vi i matindustrien jobber og hva norsk matindustri er. Forbrukere flest har for liten kunnskap om mat og om matindustrien i Norge. Folk er veldig lite bevisste. De tror at billigst mulig er det beste, men kvalitet koster ofte litt mer, sier Bjørnestøl og lagesen til NNN-arbeideren i etterkant av debatten.
lO og mange av lOs forbund deltok i år under det som er den største Arendalsuka siden oppstarten.
Fra musikk til kjøtt Under NNN og NHO Mat og Drikke sitt felles arrangement «Matglede» var lagesen og Bjørnestøl utfordret blant annet til å fortelle om hvordan de havnet i matindustrien.
- Jeg studerte musikk og drømte om å bli rockestjerne, men så ville tilfeldighetene det slik at jeg skulle bli kjøttskjærer. Jeg er veldig stolt og glad over å være kjøttskjærer. Jeg jobber med stolthet i Norges, kanskje verdens viktigste industri - for uansett hva som skjer så er det noen ting vi alle må ha: mat, vann og søvn, sa Bjarne lagesen til de fremmøtte i teltet på brygga i Arendal.
lagesen jobber som kjøttskjærer på Nortura Steinkjer, noe han ha
Les opprinnelig artikkel- Det er viktig at NNN er tilstede under Arendalsuka. Vi trenger oppmerksomhet rundt hvordan vi i matindustrien jobber og hva norsk matindustri er. Forbrukere flest har for liten kunnskap om mat og om matindustrien i Norge. Folk er veldig lite bevisste. De tror at billigst mulig er det beste, men kvalitet koster ofte litt mer, sier Bjørnestøl og lagesen til NNN-arbeideren i etterkant av debatten.
lO og mange av lOs forbund deltok i år under det som er den største Arendalsuka siden oppstarten.
Fra musikk til kjøtt Under NNN og NHO Mat og Drikke sitt felles arrangement «Matglede» var lagesen og Bjørnestøl utfordret blant annet til å fortelle om hvordan de havnet i matindustrien.
- Jeg studerte musikk og drømte om å bli rockestjerne, men så ville tilfeldighetene det slik at jeg skulle bli kjøttskjærer. Jeg er veldig stolt og glad over å være kjøttskjærer. Jeg jobber med stolthet i Norges, kanskje verdens viktigste industri - for uansett hva som skjer så er det noen ting vi alle må ha: mat, vann og søvn, sa Bjarne lagesen til de fremmøtte i teltet på brygga i Arendal.
lagesen jobber som kjøttskjærer på Nortura Steinkjer, noe han ha