AddToAny

- Vi har en lang vei å gå

- Vi har en lang vei å gå
I denne spalten presenterer styremedlemmene i Helsefagarbeiderforbundet hva de har på hjertet, og for Bente Svenum i Region Sør Øst er det heltidskultur. Hun er også hovedtillitsvalgt i Sandefjord, og da Helsefagarbeideren ringer har et medlem akkurat vært på besøk. En helsefagarbeider som utbrøt: «De har lyst ut en hundre prosent stilling i kommunen!
... » At det er en nyhet, er skremmende, synes Svenum. I høst ble Heltidserklæringen skrevet under av partene i arbeidslivet. Igjen. For fjerde gang siden 2013. Arbeidet med å skape heltidskultur har pågått lenge, men så har vi altså ikke kommet lenger enn at stillinger på hundre prosent er en sensasjon.
Så hvordan står det egentlig til med stillingsutlysningene i Sandefjord kommune? Det ønsker vi å finne ut av, og Heltidsmonitoren har svaret. Så vi går inn på Deltas nettside, trykker på linken på forsiden og velger stillingstittel: helsefagarbeider, arbeidsgiver; kommuner i Vestfold og Telemark, og tidsperiode: så langt i 2021.
Av 57 utlyste stillinger i 2
Gå til mediet

Flere saker fra Helsefagarbeideren

Landmo omsorg- og rehabiliteringssenter kartlegger nytten av å bruke servicevert. De baserer seg på Lean-metodikk, som er en tenkemåte for å forbedre tjenestekvaliteten.
Helsefagarbeideren 22.11.2021
Boken er skrevet av Janne Bromseth og gir nyttig kunnskap til hvordan ansatte i eldreomsorgen kan møte mennesker på en ikke-diskriminerende og inkluderende måte.
Helsefagarbeideren 22.11.2021
Helsefagarbeideren 22.11.2021
Resultater viser at stengte dagsenter og reduksjon i hjemmetjenesten førte til at personer med demens mistet i gjennomsnitt 20,5 timer offentlig omsorg per måned.
Helsefagarbeideren 22.11.2021
For arbeidsplasser som ønsker å sette fokus på kjønns- og seksualitetsmangfold, finnes både åpent tilgjengelige nettressurser og kurs, gjennom Foreningen Fri. Kurs, workshops og foredrag
Helsefagarbeideren 22.11.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt